Model overlay

STÍLUS. INNOVÁCIÓ. ERŐ

Fedezze fel rendkívül kedvezményes ajánlatunkat, melyben RX Classic 450h hibrid modelleket kínálunk készletről azonnal! Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.

RX Classic 450h (Special Edition) – Bérleti ajánlat

Gépjármű listaára (bruttó)30 390 000 Ft
Színfelár (bruttó)400 000 Ft
Kedvezmény (bruttó)6 062 800 Ft
Gépjármű kedvezményes ára (bruttó)24 327 200 Ft
Bérleti idő48 hónap
Futásteljesítmény15 000 km
Kezdőrészlet5 821 905 Ft+ÁFA
Bérleti díj349 395 Ft+ÁFA/hó

A Lexus RX Classic nemcsak harmonikus megjelenésével bűvöli el Önt, hanem vezetni is kivételes élmény. A világ első luxus-szabadidőjárművének gyártójától származó, negyedik generációs RX Classic mindenütt a figyelem középpontjába kerül. Az RX Classic kívülbelül rácáfol a SUV-modellekkel kapcsolatos előítéletre. Egyszerűen lenyűgöző az autó gyártási minősége és a kézműves megmunkálása, akárcsak a részletekbe menő figyelem és az úttörő biztonsági technológia. Az utastérben a világ legfejlettebb technológiái kínálják a konnektivitás új szintjét, miközben a Lexus Safety System + megnyugtatóan védi az utasokat.

Merész dizájn

A világ első luxus-szabadidőjárművének gyártójától származó, negyedik generációs RX Classic mindenütt a figyelem középpontjába kerül. Az RX Classic kívül-belül rácáfol a SUV-modellekkel kapcsolatos előítéletre. Egyszerűen lenyűgöző az autó gyártási minősége és a kézműves megmunkálása, akárcsak a részletekbe menő figyelem és az úttörő biztonsági technológia.

.

Takumi kézműves mestermunka

Híres kézműves mestereink tudását és aprólékos munkáját dicsérik az új RX Classic precízen varrott bőrkárpitjai és „Takumi”-megmunkálású anyagai, amelyek a modern elegancia és a kifinomultság aurájával töltik meg az utasteret.

Képzeletgazdag technológia

A nagyméretű, 12,3 colos multi-információs érintőképernyőt most még ösztönösebben használhatja, sőt az Apple CarPlay és Android Auto rendszereken keresztül néhány kedvenc okostelefonos alkalmazását is kezelheti a képernyőn.

Biztonság

A Lexus Safety System + csomag a legmodernebb védelmi rendszereket tartalmazza: az ütközést megelőző biztonsági rendszer immár éjszaka is képes érzékelni a gyalogosokat és nappali világításnál a kerékpárosokat is felismeri; a sávkövető asszisztens segít a kormányzásban; a BladeScan Type adaptív távfényvezérlő rendszer (AHS) segítségével tisztábban és messzebbről felismerhetők a gyalogosok és az útjelzések; az útjelzőtábla-felismerés (RSA) azonosítja a forgalmi táblákat, és megjeleníti azokat a multi-információs kijelzőn; a dinamikus radarvezérlésű sebességtartó automatika pedig nemcsak a beállított tempót, hanem a követési távolságot is tartja.

RX galéria

Kínálatunk