Model overlay

úttörő technológia

Kiemelt készletes ajánlat*
Akár 6 150 000 Ft árelőny | FIX 6,7 % kamat

Az új Lexus NX 450h+ a hibrid technológia fejlesztése terén elért 15 évnyi vezető szerep tapasztalataiból merített. Az olyan áttörések, mint a negyedik generációs Atkinson-ciklusú motorok, a hibrid váltóművek, az akkumulátorkezelő rendszerek vagy a teljesítményvezérlő egységek mércét állítanak az elektromos jövő számára. Az új Lexus plug-in hibrid technológiánkban ötvöztük az erőteljes Lexus öntöltő hibrid rendszer és a modern elektromos hajtás (EV) előnyeit, hogy kategóriaelső elektromos hatótávolságot, kifinomultságot és hatékonyságot biztosítsunk.

MIT IS JELENT PONTOSAN, HOGY LEXUS PLUG-IN HIBRID?

A plug-in hibrid rendszerünkben két erőforrás található: egy belsőégésű benzinmotor és egy nagy teljesítményű akkumulátor, amenylet feltöltve tisztán elektromos hajtással is használható az autó. Amernnyiben az akkumulátor lemerül, működésbe lép a prémium szegmensben a Lexus által először bemutatott, hatékony öntöltő hibrid rendszer.

EV ÜZEMMÓD

Az alap EV beállítást úgy alakítottuk ki, hogy kihasználja az akkumulátor teljes kapacitását, aminek köszönhetően akár 64 kilométernél is többet tehet meg teljesen elektromosan a fejlett, 18,1 kWh-s akkumulátor által táplált rendszer, mely közel teljes csendet és emissziómentes közlekedést biztosít 135 km/órás tempóig.

AUTO EV/HYBRID ÜZEMMÓD

Auto EV/Hybrid üzemmódban annak függvényében kel életre az erős, egyenletes gyorsulást biztosító benzinmotor, hogy milyen mélyre nyomja le a gázpedált.

TELJESÍTMÉNYVEZÉRLŐ EGYSÉG

Az új PCU a nagykapacitású lítium-ion akkumulátorhoz lett szabva. A hátsó ülések alatti DC/DC átalakítóhoz egy boost konvertert is hozzákapcsoltak, amely nagyobb teljesítményt és kisebb méretet tett lehetővé. Az alacsony orrkialakítás érdekében közvetlenül a váltó fölé helyezett nyolcrétegű szerkezet ad otthont a plug-in hibrid rendszer vezérléséhez szükséges áramköröknek.


TÖLTÉS OTTHONI ALJZATRÓL

A Lexus NX 450h+ töltése egyszerű és kényelmes otthoni aljzatról. Az autót egy kiemelkedően hatékony, 3,3 kW teljesítményű töltőrendszerrel szereltük fel.

A zökkenőmentes elektromos élmény érdekében folyamatosan nyomon követheti okostelefonjáról NX 450h+ modelljének töltöttségi szintjét és hatótávolságát. A Lexus Link emellett Európa-szerte képes megmutatni a töltőpontokat, és információkkal szolgál azok elérhetőségéről, töltési sebességéről és árairól, valamint a következő szolgáltatásokat kínálja:
– A töltés ütemezése és irányítása távolról.
– Hozzáférés a kiterjedt európai töltőhálózathoz.
– A töltőpontok elérhetőségének, töltési sebességének és árazásának megjelenítése.

LEXUS FALI TÖLTŐ

Mi a Lexus fali töltőt ajánljuk az optimális töltés érdekében. Kategóriájának egyik legkisebb képviselőjeként a 22 kW teljesítményű belépő fali töltő kiváló megoldást biztosít elektromos autóinak vagy NX 450h+ plug-in hibridjének – amelyet 6,6 kW teljesítménnyel tud tölteni – hatékony kültéri vagy beltéri töltésére. Amennyiben még szélesebb körű irányítást szeretne, a 22 kW teljesítményű csatlakoztatott fali töltő olyan intelligens töltési lehetőségeket kínál, amelyek a LAN, a WiFi és opcionálisan az LTE technológiákat is támogatják.

KÖRNYEZETBARÁT

Annak érdekében, hogy csökkentsük az üvegházhatású gázok emisszióját és hogy hamarosan zéró károsanyag-kibocsátású vállalattá váljunk, teljes meggyőződéssel dolgozunk az elektromos hajtásláncok széles körű elterjesztésén. A világ első elektromosított prémium SUV modellje, az RX 400h 2005-ös bemutatása óta mindent megteszünk a környezetbarát öntöltő hibrid rendszerek fejlesztéséért és népszerűsítéséért. Az autók emissziójának minimalizálása mellett azt tervezzük, hogy 2050-re nullára redukáljuk üzemeink CO2-kibocsátását, és minimumra szorítjuk vízfelhasználásunkat.

CSÖKKENTI A KÖLTSÉGEKET

Otthoni töltéssel, vagy a kiterjedt európai töltőhálózat használatával autója benzin nélkül is képes közlekedni amíg le nem merül az akkumulátor, ezzel nullára csökkenti a károsanyag-kibocsátást és jelentős megtakarítást biztosít az üzemanyagköltségek terén.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ ÚJ NX-RŐL

Az új NX-ről további információkat az NX 350h öntöltő hibrid modell oldalán talál.

*Ajánlatunk 2024. május 1-31. között vagy visszavonásig megkötött lízingszerződésekre érvényes, kizárólag meghatározott, készleten lévő Lexus NX modellekre. A finanszírozási ajánlat alapja a Toyota Pénzügyi Zrt. üzleti (fogyasztónak nem minősülő) ügyfeleknek szóló forint alapú, rögzített kamatozású nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukciója, ami teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényes, Lexus Privilege Programban. Feltételek – minimum önerő: 20%, futamidő: 36-60 hónap, minimum finanszírozott összeg: 2.000.000 Ft. THM: 5,5%, Ügyleti kamat: 6,7%. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, és az abban foglaltakat a Toyota Pénzügyi Zrt. külön tájékoztatás nélkül is visszavonhatja. A tájékoztatás nem teljeskörű, további feltételekért és részletekért keresse fel hivatalos Lexus Márkakereskedéseinket!

nx 450h+ galéria

Kínálatunk