Biztonságban a Lexus-biztosítással

Lexus-tulajdonosok különleges bánásmódban

A Lexus számára rendkívül fontos, hogy a Lexus tulajdonosok biztonságban érezhessék magukat nemcsak vezetés közben, de mindig, amikor az autójukra gondolnak. A Lexus-biztosítással a gépjárműhasználatnak csak az örömteli oldala marad, amikor nincs váratlan, kellemetlen meglepetés.

A Lexsus-biztosítás kizárólag a Lexus tulajdonosok részére kialakított, egyedülállóan kedvező feltételeket kínáló biztosítási termék, amely a hivatalos Lexus-márkakereskedői hálózaton keresztül vehető igénybe.

A Lexus-casco biztosítás és többletszolgáltatásai
A Lexus-casco gépjármű-biztosítási csomag teljes körű védelmet kínál, és kártérítést nyújt törés, lopás, elemi kár és üvegtörés esetére is. Számos önrészvariáció közül Ön kiválaszthatja a legmegfelelőbbet.

Kölcsöngépjármű-szolgáltatás
Törés- és elemi kár esetén a gépjármű javításának indokolt időtartamára, de legfeljebb 5 napra, napi 5000 Ft összeghatárig megtérítjük a kölcsöngépjármű költségét.

Márkahűség-biztosítás
Ha a gépjármű töréskára miatt a javítás már nem lenne lehetséges (totálkár esetén), akkor szeretnénk segítséget adni egy új autó vásárlásához. Ezért, ha ismét a Lexus mellett dönt, akkor a jogos kártérítésen túl a korábbi gépjármű vásárláskori értékének 10%-át a Lexus-casco biztosítás keretében megtérítjük Önnek.

Önrészfelezés
Ha Ön egy Lexus márkaszervizben javíttatja az autóját, és a biztosítási szerződés alapján a javítás költségéből a minimum önrész levonása lenne indokolt, akkor ez a minimum önrész automatikusan megfeleződik. Így a javítási költség Önre eső része jelentősen csökken.

Szervizbe szállítás
A gépjármű mentésével, tárolásával és Lexus márkaszervizbe szállításával kapcsolatos költségeket a Lexus-casco biztosítás keretében 100 000 Ft-ig megtérítjük.

Aktív kárrendezés
Ha az Ön gépjárművében egy idegen személy okoz kárt, aki rendelkezik érvényes felelősségbiztosítással, valamint felelősségét is elismeri, akkor a Lexus-casco biztosítás keretében az ügyintézést mi végezzük.
Toyota márkaszervizünkben a javítást a szükséges adminisztrációval együtt elvégezzük, és később számolunk el a károkozó fél biztosítótársaságával. Így Ön időt és energiát takarít meg.

Újérték-térítés
Ha a forgalomba helyezéstől számított 1 éven belül ellopnák az Ön autóját, vagy egy töréskár miatt a javítás már nem lenne lehetséges (totálkár), akkor – a kiskereskedelmi számla bemutatása alapján – az önrész levonásával azt az összeget térítjük meg, amennyit Ön az új autóért fizetett.

Avulás mentes térítés
A Lexus-casco szerződés ideje alatt a javítások alkalmával eredeti új Lexus alkatrészeket használunk, de az elterjedt gyakorlattól eltérően mi figyelmen kívül hagyjuk a lecserélt, használt és az eredeti új alkatrészek közötti értékkülönbözetet. Ez azt jelenti, hogy Önnek nem kell kifizetnie azt az értéknövekedést, amit a sérült alkatrészek helyett beépített eredeti és új Lexus alkatrészek okoznak.

Lexus-casco és kötelező gépjárműfelelősségbiztosítás együtt
Ha a Toyota-casco biztosítási szerződéssel együtt kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást is köt, akkor további kedvezményeket is igénybe vehet az ország valamennyi Toyota márkakereskedésében.

Mi a teendő kár esetén?
Korrekt, ügyfélbarát kárrendezésre számíthat minden hivatalos Lexus márkaszervizben, ahol gyorsan és kényelmesen javíttathatja meg gépjárművét.
A Lexus-biztosítás segélyvonalán éjjel-nappal kérhet segítséget akár belföldön, akár külföldön történt baleset, műszaki hiba vagy gépjárműlopás esetén.
A Lexus-biztosítás segélyvonala: (+36 1) 458-4453 és (+36 1) 458-4463
A segélyvonal autómentőt küld a helyszínre, Lexus márkaszervizeket ajánl, kárbejelentéseket fogad, segítséget nyújt a kárszemle megszervezésében, illetve információt nyújt gépjárműkárok megelőzéséhez. Arra is lehetőség van, hogy az autót egy Ön által választott hivatalos Lexus márkaszervizbe vigyük, ekkor a márkaszervizbe szállítás költségeit számla ellenében legfeljebb 100 000 Ft-ig megtérítjük.
Minden új Lexus gépjármű mellé a biztosításon kívül legalább 3 évig ingyenes útmenti Eurocare segélynyújtás vehető igénybe, melyről külön tájékoztatást kérhet.

Lexus Credit Casco
A Lexus Casco finanszírozásba építhető változata. Élvezze a Lexus-casco összes prémium szolgáltatását és fizesse annak díját a havi törlesztő részletekkel együtt. Nincs külön ügyintézés, nem kell külön csekken fizetnie a biztosítás díját, és mivel a díj fix marad a futamidő teljes egészén, így nem kell tartania a casco díj emelkedésétől sem.