1992 – Toyota Kovács, Monor

Cégünk 1992 óta foglalkozik új és használt Toyota gépkocsik értékesítésével, szervizelésével. Már az alapítás előtt is több éves szerviz tapasztalattal rendelkeztük, hiszen korábban is szolgáltatásaink meghatározó részét képezte a gépkocsijavítás.
Igazi családi sikertörténet a miénk, hiszen a kereskedés megnyitásakor mindössze 6 dolgozót foglalkoztattunk és csupán 150 állandó ügyfelünk volt. Az elmúlt évtizedek minket igazolnak, állandó ügyfeleink száma napjainkban meghaladja a 40 ezret, dolgozóink száma pedig a 95 főt. Monori telephelyünk 1995 szeptemberében egy új négyszáz négyzetméteres bemutatóteremmel bővült, 1999 januárjában pedig a szerviz is bővítésre került egy korszerű tíz beállásos műhellyel. ezzel együtt nyílt meg új bemutatótermünk, melyben kizárólag a Toyota kishaszonjármű szegmensének értékesítése történt. Minden igényt kielégítő széles raktárkészlettel rendelkező alkatrész kereskedésünkben a gyors és pontos javításokhoz leggyakrabban szükséges anyagokat azonnal biztosítani tudjuk ügyfeleink számára.
Ezen kívül teljes körű karosszéria javítást, fényezést, biztosítási ügyintezést, bérautó kölcsönzést, valamint új gépkocsi vásárlásához szükséges hitelügyintézést is ránk bízhatja.

2007 – Lexus Kovács, Monor

Az értékesítési eredményeket figyelembe véve 2007-ben cégünk úgy döntött, hogy monori telephelyünkön, a Toyota hazai importőrének támogatásával megépítjük Pest megye első hivatalos Lexus márkaszervizét.

2013 – Toyota Kovács, Szeged

A Kovács Autóház Kft. története egy újabb izgalmas fejezethez ért. A szegedi Toyota márkakereskedés megvásárlásával, célunk már kezdetben egyértelmű volt: monori képviseletünkhöz hasonlóan teljes körű szolgáltatás csomagot biztosítani Csongrád-Csanád megyei ügyfeleink számára.

2017 – Lexus Szeged

Kereskedésünk ragyogó ékköve a Toyota prémium márkája a Lexus, melynek márkakereskedői jogát az országban másodikként nyertük el 2017-ben. A Lexus Szeged a legmagasabb szinten szolgálja ki ügyfeleinket, legyen szó új autó vásárlásról vagy szervizről. Mindezt exkluzív környezetben, a japán vendégszeretetet megtapasztalva vehetik igénybe.

2021 – Toyota Kovács, Monor

2021 októberében megnyitottuk új Toyota márkakereskedésünket Monoron, így ügyfeleinket modernebb és a 21. század igényeit kielégítő környezetben tudjuk fogadni. A régi bemutatóteremben a Toyota Professional haszongépjárművek várják a betérőket illetve a korábbi szerviz munkafelvételből karosszéria és kárrendezés központ lett.

2022 – Lexus Monor

2022 januárjában a Kovács Autóház Kft. megnyitotta második Lexus márkakereskedést, ahol az elmúlt 15 év elhivatottságát és szakmai tapasztalatát méltó környezetben tudja megmutatni ügyfeleinek a közel hatszáz négyzetméteres modern épületben. Ügyfeleinket exkluzív környezetben és a Japán Omotenashi vendégszeretetettel várjuk. A régi Lexus munkafelvétel helyén Lexus Select használtautó kereskedés fogadja a betérőke