Eddig négy, meghatározó mérföldkő volt a Kovács Autóház Kft. életében: 1992-ben kezdtük meg tevékenységünket a gépkocsi eladás területén, 2007-ben megnyitottuk a monori hivatalos Lexus márkaszervizet, 2013-ban a szegedi Toyota kereskedést és 2017-ben a szegedi Lexus szalont. 
A 30. évfordulóra a vállalkozásunk egy új, impozáns, korszerű és a kor követelményeinek megfelelő létesítménybe költözött át, és immáron az új Toyota bemutatóterem és Lexus márkaszerviz mellett egy új Lexus bemutatóteremmel is bővül a cégünk. Ez a beruházás újabb nagy mérföldkő életünkben. 
Az új épület 3000 m² alapterületen 17 szerelőállás mellett további négyállásos autómosóval is rendelkezik, valamint a vásárlókat teljes körű szolgáltatás fogadja. Minden, ami az autóvásárlást, és a későbbiekben a gépkocsi fenntartását biztosítja, megtalálható náluk. 
Az épületek, talán a kor műszaki színvonalát meghaladó kivitelezéssel és felszereltséggel készültek el, beleértve a legmodernebb energiatakarékos megoldásokat. Jövőbe mutató technológiák, vevőcentrikus üzletpolitika jellemzi beruházásunkat. 
Az új bemutatótermeinkben a Toyota és Lexus legújabb modelljeit tekinthetik meg az érdeklődők prémium környezetben. Az új létesítményt hosszútávra terveztük, szeretnénk az ügyfelek teljes elégedettségével üzemeltetni, ahogyan az is fontos szempont, hogy a munkatársainknak továbbra is családi hangulatot teremtsünk.
Az előző telephelyen, a régi Toyota bemutatóteremben a Toyota Professional haszongépjármű kínálat várja a betérőket illetve a korábbi Toyota szerviz munkafelvételből karosszéria és kárrendezés központ lett.