Model overlay

a tisztán elektromos hajtású ux

A városi közlekedést élvezetessé és örömtelivé varázsoló, tisztán elektromos hajtású Lexus UX az eddig benzines és hibrid hajtásláncokkal kínált UX modellcsalád legújabb tagja.

ISMERJE MEG AZ ELEKTROMOS HAJTÁSÚ
UX MODELLT!

Nyomja meg a ‘Start’ gombot, ragadja meg a finoman kidolgozott kormánykereket, és máris ízelítőt kap a Lexus első elektromos járművének (EV) különleges személyiségéből. Induljon útnak a városban, és tapasztalja meg a dinamikus, egyenletes gyorsítás és a magabiztos kanyarvétel élményét. Az UX modellek nagyvárosi megjelenéséhez társuló fejlett elektromotor legnagyobb teljesítménye 150 kW (204 LE), a maximális 300 Nm forgatónyomaték pedig késlekedés nélkül rendelkezésre áll.

JAPÁN DIZÁJN ÉS NAGYFESZÜLTSÉGŰ DINAMIKA

Az új UX 300e utasterének kialakítása azt a tradicionális japán ‘engawa’ építészeti koncepciót követi, amely zökkenőmentes átmenetet teremt a külvilág és a belső tér között. Ez a különleges megközelítés könnyebben érzékelhetővé teszi az új elektromos jármű külső méreteit, leegyszerűsítve a szűk városi utcákon való manőverezést. A vezetői környezet pihentető és letisztult: az összes fontos információ a vezető közvetlen közelében jelenik meg, a kezelőszervek pedig kézre esnek (a középkonzolon még egy ötletes tenyértámaszt is kialakítottunk, amelybe beépítettük az audiorendszer kezelőszerveit.)

EV RENDSZER


ELEKTROMOTOR
150 kW (204 LE) maximális motorteljesítmény, 300 Nm azonnal rendelkezésre álló forgatónyomaték.

ELEKTROMOS HATÓTÁVOLSÁG
Az 54,3 kWh kapacitású lítium-ion akkumulátor feltöltésével több mint 400 km (NEDC)* tehető meg.
*Előzetes információ az NEDC mérési ciklus szerint

ELEKTROMOS TELJESÍTMÉNY
Az autó álló helyzetből 7.5 másodperc alatt gyorsul 100 km/óra sebességre, végsebessége pedig 160 km/óra – és mindez 0 g/km CO2-kibocsátás mellett.

Letöltések és alkalmazások

UX 300e galéria

Kínálatunk

A kínálat jelenleg nem elérhető.