Model overlay

a tisztán elektromos hajtású ux

Bemutatkozik a megújult, tisztán elektromos Lexus UX 300e, mely több mint 40%-kal 450 km-ig megnövelt utazótávolságot és 16,7 kWh/100 km energiahatékonyságot biztosít.

AZ ELEKTRIFIKÁCIÓ ÚTTÖRŐJE

A megújult UX 300e a Lexus első sorozatgyártású akkumulátoros elektromos járművének (BEV) továbbfejlesztett változata. Az autó nagy népszerűségnek örvend jellegzetes városi kompakt crossover felépítése, kiváló kezelhetősége, kiemelkedő vezetési élménye és csendessége okán, amelyeket csak egy BEV tud ilyen minőségben nyújtani. A megújult verzió több mint 40 százalékkal, 450 kilométerre növelt hatótávolságot és 16,7 kWh/100km energiahatékonyságot biztosít.

A VEZETÉSI ÉLMÉNY MÉLYSÉGEI

Az autóban minden körülmények között kiváló kapcsolat van a lassítás, a kormányzás és a gyorsítás között.  Az alacsony súlypont az akkumulátorcsomag padló alatti elhelyezésének, a hátulra alapfelszereltségként beépített nagy teljesítményű lengéscsillapítóknak, valamint az optimális EPS- és gátló-hangolásnak köszönhető. Az eredmény éles és kifinomult menettulajdonságok, még jobb vezetési élménnyel, fokozottabb közvetlenség és gyorsabb reakciók.

FEJLETT KEZELHETŐSÉG

A műszerfal területének formáját és kapcsolóelrendezését az érintőképernyős kijelzővel együtt optimalizálták. A konzol USB A-porttal is rendelkezik a nagy felbontású hangforrások lejátszásához, két USB-C porttal az eszközök töltéséhez, valamint egy megvilágított tálcával, amelyen egy nagy okostelefon is elfér.

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Az ütközést megelőző biztonsági rendszer – amely a kerékpárosokat nappal, a gyalogosokat pedig éjszaka is felismeri – még tovább fejlődött, immár a kereszteződésben, kanyarodás közben is képes felismerni az érkező autókat és gyalogosokat. Emellett vészhelyzeti kormányasszisztenssel is felszereltük az autót, valamint a jármű képes önmagától lassítani, ha a közeledő kanyar szöge indokolja azt.

Letöltések és alkalmazások

UX 300e galéria

Kínálatunk

A kínálat jelenleg nem elérhető.