Model overlay

elegáns. merész. hibrid

Kiemelt készletes ajánlat*
Akár 5 500 000 Ft árelőny | FIX 6,7 % kamat

Merész, provokatív megjelenésével a megújult Lexus ES 300h szinte félresöpri a felső-középkategóriás limuzinokról alkotott előítéleteket. A Lexus új, látványos formanyelvét alkalmazva egy alacsonyabb, szélesebb és karcsúbb autót terveztünk. A kupés sziluett és a nagy teret kínáló, kifinomult utastér kombinációjaként az ES egy lenyűgöző modellben kínál eleganciát és kényelmet egyaránt.

KIVÉTELESEN CSENDES

Az autó 1989-ben, az első generációs LS zászlóshajó szedánnal együtt jelent meg, és azóta is a Lexus-paletta meghatározó modellje. Csendes futásával, elképesztő kényelmével és térkínálatával a Lexus ES már hosszú ideje lenyűgözi vezetőit és utasait. Bevezetése óta összesen több mint 2,65 millió darab talált belőle gazdára a világ több mint 80 országában.

A Lexus modellekre hagyományosan jellemző, kivételesen csendes működést és kiváló rugózást sikerült még magasabb szintre emelni, és kifinomult megoldások fokozzák az autó kényelmét. A fejlesztések eredménye minden vezetési helyzetben érezhető; nemcsak az autó általános komfortjában, hanem a gyorsítás, a fékezés és a kormányzás finom, közvetlen összhangjában is. A Lexus mérnökei a lehető leglineárisabb visszacsatolásra törekedtek, éreztetve, hogy a jármű pontosan követi a vezető szándékait. A fejlett technológiák segítségével tovább növelték a hátsó felfüggesztés bekötési pontjainak merevségét, így a szerkezet kiemelkedő menetstabilitást biztosít az olyan menethelyzetekben is, mint például a nagy sebességű sávváltás. Emellett az ES F SPORT kivitelben a csúcstechnológiás adaptív változó felfüggesztéshez (AVS) új állítóművet terveztek, ami a szélesebb tartományú és lágyabb csillapítás révén kiemelkedő menetkomfort mellett is minden helyzetben pontos kormányzást biztosít. Az ES-ben innovatív biztonsági technológiák is működnek; ilyen például a továbbfejlesztett Lexus Safety System+ rendszer, amely a még biztonságosabb autózás élményét szolgálja. A Lexus ES megújulására az újonnan tervezett egyedi hűtőmaszk és a fényszórók, valamint a belső térben megjelenő új színek teszik fel a koronát.

KÜLSŐ

Az ES tervezői még tökéletesebbre csiszolták azt a minőségérzetet és eleganciát, amit a modell vásárlói mindig is sokra értékeltek. Az autó külső megjelenése modernebb lett, ami elsősorban az újonnan megformált hűtőrácsnak és fényszóróknak köszönhető.

UTASTÉR

A belső térben egy új árnyalat, az Őszi dió teremt egyszerre meghitt és modern hangulatot. A Lexus emberközpontú szemléletéhez híven az utastér minden megoldása a könnyű kezelést szolgálja, legyen szó akár a multimédia rendszer érintőképernyőjéről vagy a kormánykeréken elhelyezett gombokról.

DIGITÁLIS VISSZAPILLANTÓ RENDSZER

A digitális visszapillantó rendszert szintén sikerült továbbfejleszteni. Az interferencia-hatást csökkentő eljárás segíti a pontosabb képek megjelenítését akkor is, amikor napos és árnyékos részletek keverednek, a digitális zajszűrő pedig tisztább képet biztosít. Az új rendszer további előnye, hogy a LED-fények vibrálása is csökkent.

A LEGMODERNEBB AKTÍV BIZTONSÁGI TECHNOLÓGIÁK, KÖZTÜK A LEGÚJABB LEXUS SAFETY SYSTEM+

A Lexus folyamatosan fejleszti biztonsági technológiáit, mivel a vállalat – és vele együtt a mobilitásra alapozott társadalom – fontos célkitűzése a közlekedési balesetek felszámolása. A Lexus kiemelten fontos feladatként kezeli a legmodernebb biztonsági technológiák kidolgozását és gyors bevezetését, ezért zászlóshajó modelljeiben aktívan alkalmazza ezeket az élvonalbeli megoldásokat. Ezáltal a vállalat értékes tudásra és tapasztalatokra tesz szert, és erre támaszkodva hatékonyabban fejlesztheti a széles körű bevezetésre szánt rendszereket, amelyeket a tervek szerint minden autójában meghonosít. Jó példa erre az ES modellben is működő Lexus Safety System+. A rendszer változatlanul a korábbi egylencsés kamerát és a milliméteres hullámhosszú radart használja, de olyan új funkciókat is kínál, mint például a vészhelyzeti kormányzási asszisztens, és a tervezők az autó sávfelismerő képességeit is továbbfejlesztették. Ezek a tökéletesítések is azt szolgálják, hogy a Lexus segítsen megelőzni a közlekedési baleseteket és a halálos kimenetelű ütközéseket, mérsékelve az autóvezetők terhelését, és olyan vezetéssegítő rendszereket fejlesztve ki, amelyek természetesebb, biztonságosabb autózást kínálnak. Ennek jegyében a digitális visszapillantó rendszer kameráit is tovább modernizálták, jelentősen csökkentve a LED-fények vibrálását és javítva a képminőséget, ami immár éjjel és nappal egyaránt remek látási viszonyokat biztosít.

BLADESCANTM AHS

A Lexus RX és a Lexus LS után immár az ES modellben is megjelenik a BladeScanTM AHS; ez egy fejlett adaptív fényszórórendszer, amelyben tükörlemezkék pörögnek nagy sebességgel a LED fényforrások előtt, így világítva meg a jármű előtti útszakaszt. A ‘beégett kép’ effektus biztosítja, hogy a fény állandónak látszik, és a BladeScanTM AHS a tükörlapok forgási sebességének és a LED szegmensek be- és kikapcsolásának szinkronizálásával a rendszer precízen szabályozza a fénycsóva alakját. A hagyományos AHS rendszernél jóval finomabb fény-árnyék elhatárolást biztosító fényszóró megnöveli az erős fénnyel megvilágított terület nagyságát, lehetővé téve, hogy a vezető hamarabb észlelje a gyalogosokat és az útjelzéseket – anélkül, hogy elvakítaná a szembejövő autók vezetőit.

*Ajánlatunk 2024. március 1-jétől visszavonásig megkötött lízingszerződésekre érvényes, kizárólag meghatározott, készleten lévő Lexus ES odellekre. A finanszírozási ajánlat alapja a Toyota Pénzügyi Zrt. üzleti (fogyasztónak nem minősülő) ügyfeleknek szóló forint alapú, rögzített kamatozású nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukciója, ami teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényes, Lexus Privilege Programban. Feltételek – minimum önerő: 20%, futamidő: 36-60 hónap, minimum finanszírozott összeg: 2.000.000 Ft. THM: 5,5%, Ügyleti kamat: 6,7%. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, és az abban foglaltakat a Toyota Pénzügyi Zrt. külön tájékoztatás nélkül is visszavonhatja. A tájékoztatás nem teljeskörű, további feltételekért és részletekért keresse fel hivatalos Lexus Márkakereskedéseinket!

Es galéria

Kínálatunk