Model overlay

elegáns. merész. hibrid

Kiemelt ajánlat
Akár 5 520 000 Ft árelőny | Akár FIX 3,9 % THM*

Merész, provokatív megjelenésével a megújult Lexus ES 300h szinte félresöpri a felső-középkategóriás limuzinokról alkotott előítéleteket. A Lexus új, látványos formanyelvét alkalmazva egy alacsonyabb, szélesebb és karcsúbb autót terveztünk. A kupés sziluett és a nagy teret kínáló, kifinomult utastér kombinációjaként az ES egy lenyűgöző modellben kínál eleganciát és kényelmet egyaránt.

KIVÉTELESEN CSENDES

Az autó 1989-ben, az első generációs LS zászlóshajó szedánnal együtt jelent meg, és azóta is a Lexus-paletta meghatározó modellje. Csendes futásával, elképesztő kényelmével és térkínálatával a Lexus ES már hosszú ideje lenyűgözi vezetőit és utasait. Bevezetése óta összesen több mint 2,65 millió darab talált belőle gazdára a világ több mint 80 országában.

A Lexus modellekre hagyományosan jellemző, kivételesen csendes működést és kiváló rugózást sikerült még magasabb szintre emelni, és kifinomult megoldások fokozzák az autó kényelmét. A fejlesztések eredménye minden vezetési helyzetben érezhető; nemcsak az autó általános komfortjában, hanem a gyorsítás, a fékezés és a kormányzás finom, közvetlen összhangjában is. A Lexus mérnökei a lehető leglineárisabb visszacsatolásra törekedtek, éreztetve, hogy a jármű pontosan követi a vezető szándékait. A fejlett technológiák segítségével tovább növelték a hátsó felfüggesztés bekötési pontjainak merevségét, így a szerkezet kiemelkedő menetstabilitást biztosít az olyan menethelyzetekben is, mint például a nagy sebességű sávváltás. Emellett az ES F SPORT kivitelben a csúcstechnológiás adaptív változó felfüggesztéshez (AVS) új állítóművet terveztek, ami a szélesebb tartományú és lágyabb csillapítás révén kiemelkedő menetkomfort mellett is minden helyzetben pontos kormányzást biztosít. Az ES-ben innovatív biztonsági technológiák is működnek; ilyen például a továbbfejlesztett Lexus Safety System+ rendszer, amely a még biztonságosabb autózás élményét szolgálja. A Lexus ES megújulására az újonnan tervezett egyedi hűtőmaszk és a fényszórók, valamint a belső térben megjelenő új színek teszik fel a koronát.

KÜLSŐ

Az ES tervezői még tökéletesebbre csiszolták azt a minőségérzetet és eleganciát, amit a modell vásárlói mindig is sokra értékeltek. Az autó külső megjelenése modernebb lett, ami elsősorban az újonnan megformált hűtőrácsnak és fényszóróknak köszönhető.

UTASTÉR

A belső térben egy új árnyalat, az Őszi dió teremt egyszerre meghitt és modern hangulatot. A Lexus emberközpontú szemléletéhez híven az utastér minden megoldása a könnyű kezelést szolgálja, legyen szó akár a multimédia rendszer érintőképernyőjéről vagy a kormánykeréken elhelyezett gombokról.

DIGITÁLIS VISSZAPILLANTÓ RENDSZER

A digitális visszapillantó rendszert szintén sikerült továbbfejleszteni. Az interferencia-hatást csökkentő eljárás segíti a pontosabb képek megjelenítését akkor is, amikor napos és árnyékos részletek keverednek, a digitális zajszűrő pedig tisztább képet biztosít. Az új rendszer további előnye, hogy a LED-fények vibrálása is csökkent.

A LEGMODERNEBB AKTÍV BIZTONSÁGI TECHNOLÓGIÁK, KÖZTÜK A LEGÚJABB LEXUS SAFETY SYSTEM+

A Lexus folyamatosan fejleszti biztonsági technológiáit, mivel a vállalat – és vele együtt a mobilitásra alapozott társadalom – fontos célkitűzése a közlekedési balesetek felszámolása. A Lexus kiemelten fontos feladatként kezeli a legmodernebb biztonsági technológiák kidolgozását és gyors bevezetését, ezért zászlóshajó modelljeiben aktívan alkalmazza ezeket az élvonalbeli megoldásokat. Ezáltal a vállalat értékes tudásra és tapasztalatokra tesz szert, és erre támaszkodva hatékonyabban fejlesztheti a széles körű bevezetésre szánt rendszereket, amelyeket a tervek szerint minden autójában meghonosít. Jó példa erre az ES modellben is működő Lexus Safety System+. A rendszer változatlanul a korábbi egylencsés kamerát és a milliméteres hullámhosszú radart használja, de olyan új funkciókat is kínál, mint például a vészhelyzeti kormányzási asszisztens, és a tervezők az autó sávfelismerő képességeit is továbbfejlesztették. Ezek a tökéletesítések is azt szolgálják, hogy a Lexus segítsen megelőzni a közlekedési baleseteket és a halálos kimenetelű ütközéseket, mérsékelve az autóvezetők terhelését, és olyan vezetéssegítő rendszereket fejlesztve ki, amelyek természetesebb, biztonságosabb autózást kínálnak. Ennek jegyében a digitális visszapillantó rendszer kameráit is tovább modernizálták, jelentősen csökkentve a LED-fények vibrálását és javítva a képminőséget, ami immár éjjel és nappal egyaránt remek látási viszonyokat biztosít.

BLADESCANTM AHS

A Lexus RX és a Lexus LS után immár az ES modellben is megjelenik a BladeScanTM AHS; ez egy fejlett adaptív fényszórórendszer, amelyben tükörlemezkék pörögnek nagy sebességgel a LED fényforrások előtt, így világítva meg a jármű előtti útszakaszt. A ‘beégett kép’ effektus biztosítja, hogy a fény állandónak látszik, és a BladeScanTM AHS a tükörlapok forgási sebességének és a LED szegmensek be- és kikapcsolásának szinkronizálásával a rendszer precízen szabályozza a fénycsóva alakját. A hagyományos AHS rendszernél jóval finomabb fény-árnyék elhatárolást biztosító fényszóró megnöveli az erős fénnyel megvilágított terület nagyságát, lehetővé téve, hogy a vezető hamarabb észlelje a gyalogosokat és az útjelzéseket – anélkül, hogy elvakítaná a szembejövő autók vezetőit.

*Ajánlatunk 2024. július 1-től augusztus 31-ig vagy visszavonásig megkötött vevőszerződésekre érvényes készletes ES modellek esetén. A finanszírozási ajánlat alapja a Toyota Pénzügyi Zrt. forint alapú, rögzített kamatozású nyíltvégű vagy zártvégű pénzügyi lízing konstrukciója, ami teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényes. Feltételek – minimum önerő: 20%, futamidő: 36 hónap, minimum finanszírozott összeg: 2.000.000 Ft. THM: 3,9%, Ügyleti kamat: 3,8%.
Lexus Privilege Programban, nem készletes ES modellek esetén a finanszírozási feltételek: minimum önerő: 20%, futamidő: 36-60 hónap, minimum finanszírozott összeg: 2.000 000 Ft. Referencia THM: 6,9% (3 millió Ft finanszírozott összeg és 60 hónap futamidő esetén).
A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, és az abban foglaltakat a Toyota Pénzügyi Zrt. külön tájékoztatás nélkül is visszavonhatja. A tájékoztatás nem teljeskörű, további feltételekért és részletekért keresse fel hivatalos Lexus Márkakereskedéseinket!


Es galéria

Kínálatunk