Model overlay

UX 250h: Fedezze fel a nagyvárost!

A Lexus UX 250h jóval több, mint egy egyszerű autó. Minden részletében egy kimagasló technológiai teljesítmény bújik meg benne, kezdve a negyedik generációs Lexus öntöltő hibrid rendszertől a kiemelkedően merev padlólemezig. Az autó csendessége, zökkenőmentes, erőteljes gyorsulása és a precíz irányíthatósága utánozhatatlanná teszi a városi utcákon nyújtott teljesítményét. Az egyedi megjelenés érdekében tervezőink fáradhatatlanul dolgoztak, hogy megalkossák ezt a lenyűgöző, prémium kompakt SUV modellt. Munkájuk gyümölcse a legapróbb részletekben is fellelhető, mint a kombinált hátsó LED fényszórók, amelyek stílusos és egyben aerodinamikus formája hozzájárul a lenyűgöző vezetési élményhez.

A SZÉPSÉG ÉS A FUNKCIONALITÁS TALÁLKOZÁSA

A Lexus tervezői fáradhatatlanul dolgoztak, hogy megalkossák ezt a lenyűgöző, prémium kompakt SUV modellt, amely magában hordozza az elektrifikációból áradó dinamizmust. Munkájuk gyümölcse a legapróbb részletekben is fellelhető, mint a kombinált hátsó LED fényszórók, amelyek stílusos és egyben aerodinamikus formája hozzájárul a vezethetőséghez és a teljesítményhez is. Így találkozik a szépség a funkcióval, és ez adja az UX 250h szívét.

F SPORT / F SPORT DESIGN

Az új platina fényezéssel az UX még izgalmasabb lett, mint valaha: dinamikus letisztult megjelenését a 18″ könnyűfém keréktárcsák és a karosszéria színét megkapó kerékjárati ívek emelik ki még inkább. Az F SPORT Design kivitel a dinamizmust középpontba helyező F-mintázatú hűtőrácsával és lenyűgöző kéttónusú fényezésével – amely az F SPORT verzióhoz is elérhető – új izgalmakat hozott az UX palettájára, és azonnal szembetűnővé teszi az autó dinamizmusát.

17″ AERODINAMIKUS KERÉKTÁRCSÁK

A fekete vagy ezüstmetál fényezésű aerodinamikus keréktárcsák küllőinek mindkét oldalán apró szárnyak találhatók. Ezt a megoldást a Lexus alkalmazza a világon elsőként. Ezek a szárnyacskák a ‘Gurney-szárnyak’ elvén működnek, amelyeket a Formula 1-es versenyautók hátsó légterelőjén használnak a légáramlatok kisimítására és leszorító erő fokozására. Ez az új, innovatív kerék-kialakítás a fékek hűtésének javításával stabilabb fékteljesítményt eredményez, miközben az autó oldala mellett kialakuló légörvényeket is mérsékli.

LÁBBAL NYITHATÓ CSOMAGTÉRAJTÓ*

Kényelmesen pakolhat az UX csomagterébe, hiszen a csomagtér nyitásához és zárásához az is elég, ha megmozdítja lábát a hátsó lökhárító alá épített érzékelő előtt – és ehhez mindössze annyi kell, hogy Önnél legyen az intelligens kulcs.
*Felszereltségtől függően

.

S-FLOW KLÍMAVEZÉRLÉS / KLÍMAMENEDZSER

Az S-Flow klímavezérlés a külső időjárási viszonyokat is figyelembe véve intelligensen szabályozza az utastér hőmérsékletét, így nemcsak kimagasló kényelmet kínál, hanem az üzemanyag-fogyasztást is csökkenti. A rendszer azt is érzékeli, ha egy ülés üres, és ennek megfelelően vezérli a légbefúvást. A klímamenedzser nanoe™ X ionokat juttat a kabinba, amelyek egyrészt segítenek ártalmatlanítani a vírusokat és baktériumokat*, másrészt elűzik a rossz szagokat, miközben ráadásul gyengéden hidratálják az utasok bőrét és haját.

.

13 HANGSZÓRÓS MARK LEVINSON AUDIORENDSZER*

A 915 W teljesítményű, 13 hangszórós Mark Levinson® Premium Surround hangrendszer világszínvonalon szól. A rendszer összes elektromos részegységének ideális kialakítása révén a teljes harmonikus torzítás (THD, a jeltorzítás mérőszáma) csupán maximum 0,1 százalék. A berendezés lelke egy 150 W / 4 Ω x 12 csatornás (8 csatornát használó) D osztályú erősítő. Az egység bőséges teljesítménye még a nagyméretű hangszórókat is precízen működteti, így a hanghatás tiszta és erőteljes.
*Felszereltségtől függően

LEXUS DRIVING SIGNATURE

Az úttörő UX 250h öntöltő hibrid modell lenyűgöző kifinomultságával és közel hangtalan működésével kápráztat el. A modell immár magában hordozza az egyedi Lexus Driving Signature filozófiát, amelyet többek között annak is köszönhet, hogy hónapokon keresztül tesztelte ugyanaz a Takumi mesterpilóta, aki az elképesztő LC Coupé fejlesztésében is részt vett. Ennek végeredményeképpen pedig olyan dinamizmust kapott az autó, amelyre alapvetően nem számítana egy kompakt SUV esetében.

.

LEXUS SAFETY SYSTEM + / ÖTCSILLAGOS NCAP ÉRTÉKELÉS

Az úttörő Lexus Safety System + csomaggal felszerelt UX, amely a gyalogosokat nappal és éjszaka egyaránt, a kerékpárosokat pedig nappal felismerni képes ütközést megelőző rendszerrel van felszerelve, kategóriaelső teljesítményre képes biztonság terén, ezzel ötcsillagos EURO NCAP értékelést kiérdemelve. A Lexus Safety System + magában foglalja a következőket: ütközést megelőző rendszer gyalogosfelismeréssel, dinamikus radarvezérlésű sebességtartó automatika, jelzőtábla-felismerés, sávkövető asszisztens, automatikus távfény-vezérlés, vészhelyzeti kormányzási asszisztens, kereszteződés asszisztens.

4. GENERÁCIÓS LEXUS ÖNTÖLTŐ HIBRID HAJTÁS

Az UX 250h modellt a Lexus öntöltő hibrid rendszere hajtja, amelyben egy rendkívül takarékos 2,0 literes, négyhengeres benzinmotor működik, és 184 lóerőt kínál a vezető számára. Az elsőkerékhajtással vagy E-FOUR összkerékhajtással egyaránt párosítható rendszert kompakt és könnyű erőátviteli egységgel és teljesítményvezérlővel alakítottuk ki, minimumra csökkentve ezzel a hő és a súrlódás miatti energiaveszteséget. A hajtásláncot egy átalakított konstrukciójú és hűtésű nikkelmetál-hidrid akkumulátor egészíti ki.. 

UX galéria

Kínálatunk