Autóink megalkotásakor elkötelezettek vagyunk a minőség és az elegancia iránt, valamint az ügyfeleink igényeinek maximális kielégítése vezérel bennünket. Lexus márkakereskedéseinkben decemberben olyan lenyűgöző ajánlatokkal várjuk üzleti ügyfeleinket, amelyekkel a Lexus márka nevéhez kapcsolódó prémium élmény még elérhetőbbé válik. Tekintse meg azonnal elvihető modelljeinket és vegye igénybe vállalkozása számára egyedi kedvezményeinket a készlet erejéig!
Élvezze az összevonható kedvezmények nyújtotta előnyöket már egy autó vásárlása esetén is és válassza az Ön igényeihez legjobban passzoló modellt fix 6,7%-os kamattal!
Ajánlataink folyamatosan frissülnek, így mindig az aktuális készletünkből válogathat.
Engedje, hogy segítsünk megtalálni Önnek és vállalkozásának a tökéletes autót és élvezze a Lexus vezetési élményt a legmagasabb szinten! Egyedi ajánlatainkért keresse hivatalos Lexus márkakereskedéseinket, hogy személyesen is megismerhesse a Lexus exkluzív modelljeinek kifinomultságát és prémium minőségét!

NX 350h

Az új Lexus NX-ben az elektromos hajtás közvetlensége és reakciókészsége azonnali, szinte kézzelfogható élmény. Az utastér csendje csak erősíti a vezető és az út közötti kapcsolatot, éppúgy, mint a fejlett aerodinamika és az alacsony tömegközéppont..
Akár 5 000 000 Ft árelőny
FIX 6,7 % kamat

NX 450h+

Már az első találkozáskor átélheti azt a fajta izgalmat, amit az új NX nyújt.
A Lexus védjegyévé vált jellegzetes, részletgazdag hűtőrács és a szélesedő hátsó ívek tökéletesen kiemelik az autó merész és gyönyörű vonalait, melyek következtetni engednek az autó belső értékeire is.
Akár 6 000 000 Ft árelőny
FIX 6,7 % kamat

RX 350h / 450h+ / 500h

A letaglózó látvány és a kategóriaelső kényelem mellett a vadonatúj RX lemezei alatt is szépség rejtőzik. Az autó meghajtásáról teljesen új elektromosított hajtásláncok gondoskodnak, amelyekhez foghatót egyetlen hasonló méretű prémium autóban sem talál meg..
Akár 6 500 000 Ft árelőny
FIX 6,7 % kamat

ES 300h

A tágas helykínálat, a luxus és a praktikum mind olyan tulajdonságok, amelyeket elvárhat egy Lexus jelet a hűtőrácsán viselő szedántól. Az autóra pillantva elgyönyörködhet azokban az elemekben és élekben, amelyek elegáns arányokat és izgalmas profilt kölcsönöznek az ES 300h-nak.
Akár 4 700 000 Ft árelőny
FIX 6,7 % kamat

*Ajánlatunk 2024. február 1. után visszavonásig megkötött lízingszerződésekre érvényes, kizárólag meghatározott, készleten lévő Lexus ES, NX és RX modellekre. A finanszírozási ajánlat alapja a Toyota Pénzügyi Zrt. üzleti (fogyasztónak nem minősülő) ügyfeleknek szóló forint alapú, rögzített kamatozású nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukciója, ami teljes körű casco biztosítás megkötése és teljes futamidő alatti fenntartása esetén érvényes, Lexus Privilege Programban. Feltételek – minimum önerő: 20%, futamidő: 36-60 hónap, minimum finanszírozott összeg: 2.000.000 Ft. THM: 5,5%, Ügyleti kamat: 6,7%. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek, és az abban foglaltakat a Toyota Pénzügyi Zrt. külön tájékoztatás nélkül is visszavonhatja. A tájékoztatás nem teljeskörű, további feltételekért és részletekért keresse fel hivatalos Lexus Márkakereskedéseinket!