Model overlay

félelmetesen erős v8-assal

Akár egy napfényben fürdő tengerparti úton autózik, akár egy alpesi hágón vág keresztül, mindig élvezheti a luxuskabriózás utánozhatatlan hangulatát és a V8-as motor lenyűgöző hangját.

KETTŐS KIHÍVÁS

Formatervezőinket kettős kihívás elé állítottuk: meg kellett alkotniuk a világ leggyönyörűbb kabrióját, ami tetővel ugyanolyan szép, mint tető nélkül.

LENYŰGÖZŐ TELJESÍTMÉNY

Akár egy verőfényes tengerparti úton, akár az Alpok hágóin suhan, a Lexus LC Convertible mindenütt a fényűző kabriózás és a magával ragadó teljesítmény páratlan szintjét nyújtja. A vezető összes érzékére ható, különleges vezetési élményt az autó kivételes szépsége teszi teljessé.

MINDEN VONAL ÉS ÍV AZ LC KUPÉ SZÉPSÉGÉT TÜKRÖZI

A vászontető vonalvezetése ugyanolyan elegáns, mint a kupé tetővonala, mivel a merevítő keretet sikerült tökéletesen elrejteni. A lenyitott és összehajtott tetőt egy finoman kidolgozott elem takarja el, amely tökéletesen belesimul az autó ívelt vonalaiba.

FÉLELMETESEN ERŐS V8-AS

Az LC Convertible 5,0 literes, V8-as benzinmotorját kézzel finomhangolják a Takumi mesterek, hogy a blokk szinte kifogyhatatlannak tűnő erővel, rezzenéstelenül gyorsítson. A Nürburgring 24 órás futamon kíméletlen próbákat kiálló erőforráshoz remek párosítás az új, gyorsan kapcsoló 10 fokozatú sebességváltó.

INTELLIGENS KLÍMATECHNOLÓGIA

Akár az Alpok hófödte hágóin, akár egy verőfényes tengerparti úton autózik, a rendszer mindig annak megfelelően állítja be a légkondicionálást, hogy Ön éppen nyitott vagy zárt tetővel utazik, sőt automatikusan megemeli az utastér hőmérsékletét, ha gyorsítani kezd, miközben a tető nyitva van.

LEXUS SAFETY SYSTEM +

Bármerre autózzon is, mindig megnyugtató lesz a tudat, hogy a világ egyik legbiztonságosabb járművét vezeti. Az új LC Convertible felszereltségének része a legújabb Lexus Safety System + csomag, ami segít elkerülni a ráfutásos ütközéseket, a sávból kisodródást és a gyalogosgázolást.

Letöltések és alkalmazások

LC convertible galéria

Kínálatunk

A kínálat jelenleg nem elérhető.